Проєкт рішення селищної ради №бн «Про внесення змін до рішення до першої сесії селищної ради від 24.11.2020 року №6-1/2020 «Про затвердження переліку постійних комісій, персонального складу та обрання голів постійних комісій Смотрицької селищної ради VІІІ скликання»»

  • 8
Скликання: VIII
Сесія / комісія: 43
Тип документу: Проєкт рішення селищної ради
Дата: 03.04.2024
Автор: Бавровська Л.В.
Номер документу: б\н
Назва документу: Про внесення змін до рішення до першої сесії селищної ради від 24.11.2020 року №6-1/2020 «Про затвердження переліку постійних комісій, персонального складу та обрання голів постійних комісій Смотрицької селищної ради VІІІ скликання»

СМОТРИЦЬКА  СЕЛИЩНА РАДА

КАМ ‘ЯНЕЦЬ - ПОДІЛЬСЬКОГО  РАЙОНУ  ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ  ОБЛАСТІ

VIІI  скликання        

                                                            ПРОЄКТ   РІШЕННЯ

                            СОРОК  ТРЕТЬОЇ  ЧЕРГОВОЇ  СЕСІЇ СЕЛИЩНОЇ  РАДИ

2024 р.                                             Смотрич                                                   № 00-  43/2024                    

Про   внесення   змін   до рішення до першої сесії  селищної  ради від 24.11.2020 року

№6-1/2020  «Про затвердження переліку постійних комісій, персонального складу та обрання голів постійних комісій Смотрицької селищної  ради VІІІ скликання»

 

Керуючись  пунктом 2 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положенням про постійні комісії Смотрицької  селищної ради VІІІ скликання,  затвердженого рішенням першої сесії селищної ради VІІІ скликання   від 24.11.2020 р. №6-1/2020, враховуючи пропозиції спільного засідання постійних комісій               від -----2024 р., селищна  рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни до рішення першої сесії міської ради VІІІ скликання від 24 листопада     2020 р. № 6-1/2020 «Про затвердження персонального складу та обрання голів постійних комісій Смотрицької ради VІІI скликання»:

1.1. виключити  Боярського Богдана  Анатолійовича зі складу постійної комісії з питань містобудування, будівництва, агропромислового комплексу, земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та припинити його повноваження як члена комісії.

1.2. виключити  Романюка Олександра Миколайовича зі складу постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, комунальної  власності,промисловості,підприємництва та  сфери  послуг та припинити його повноваження як члена комісії.

1.3.виключити __Коробенюка Анатолія Миколайовича зі  складу  постійної комісії з питань планування,фінансів,бюджету та соціально-економічного  розвитку  та припинити  його повноваження як  члена  комісії.

1.4.включити  Коробенюка Анатолія Миколайовича______________  до складу постійної  комісії з питань житлово-комунального господарства, комунальної  власності,промисловості,підприємництва та  сфери  послуг  як члена комісії.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на секретаря селищної ради                          Людмилу Бавровську   та на постійну комісію з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, прав людини, законності, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, зв’язків з виконавчими структурами, органами місцевого самоврядування, об’єднаннями громадян та засобами масової інформації (голова комісії  Василь Карпович).

Селищний  голова                                                           Ігор ЯЛОХА